Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

32 §

 107/13.01.02.00/2015

 

PSSHP:n tutkimuseettisen toimikunnan puheenjohtajan työajan korvaus v. 2020

 

 

Erva-tutkimustoimikunta 10.10.2019 32 §

 

Valmistelija:
tutkimuspäällikkö Kirsi Luoto, puh. 044 717 2102
sähköpostiosoite:
kirsi.luoto@kuh.fi

 

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin (PSSHP) tutkimuseettisen toimikunnan puheenjohtaja hoitaa tutkimuseettisen toimikunnan tehtäviä, jotka ovat muun muassa kokousmateriaaliin tutustumista ja tutkijoiden ohjaamista. Lisäksi on valmisteilla lakiuudistuksia, joihin perehtyminen vie aikaa. Tutkimuseettisen toimikunnan kustannukset on katettu valtion tutkimusrahoituksella. Tutkimuseettisen toimikunnan toiminta on lakisääteistä ja toimikunta antaa lausuntoja koko KYS ervan tutkimuksille.

 

 

Nykyinen tutkimuseettisen toimikunnan puheenjohtajan kanssa laadittu Palvelujen ostosopimus on voimassa 31.12.2019 saakka. Sopimus koskee 2,2:a päivää kuukaudessa tutkimuseettisen toimikunnan puheenjohtajan tehtävien hoitamiseen. Kokonaiskustannus koko vuodelta on noin 13 000 €. Korvaus sisältää puheenjohtajan kuukausi- ja kokouspalkkiot.

 

 

 

 

Esitys                                 

Puheenjohtaja esittelee asian esittelytekstin mukaan ja KYS erva-tutkimustoimikunta tekee päätöksen.

 

 

Päätös                               

KYS erva-tutkimustoimikunta päätti hyväksyä Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin tutkimuseettisen toimikunnan puheenjohtajan tehtävien hoidon jatkamisen ja palkkiokorvaukset nykyisessä muodossaan (13.000 €/v.) ja päätti jatkaa Keski-Suomen sairaanhoitopiirin tutkimuseettisen toimikunnan toimintakulujen korvaamista (15.000 €/vuosi).

 

 

 

 

 

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa